Pesanan & Ingatan buat semua.

Assalamualaikum. ^_^
Lama tak update blog. Lama tak blogwalking. Lama tak tinggal jejak.
Semuanya lama tak buat.
MOOD: Sedih lah sebab tak dapat nak buat semua tu. 
Sekarang pun masih ada berbaki 3 hutang mereview blog. 
Harap maaf, sebab Cik B lambat mereview blog anda.
Masa sangat-sangat cemburu dengan kita, ni pun mencelah-celah je buat entri.
Line internet pun tak comel mana. Asyik buat hal jer. )':


Entri kali ni tak sempat nak snap 2-3 keping gambar, tak sempat nak edit gambar. Maaf, jadi entri kosong je.

Insyaallah Allah ada masa, Cik B update entri lagi.
Mana-mana giveaway atau segmen yang sedang berjalan korang tinggalkan link dekat komen bawah ni ye. Insya Allah sempat Cik B join. Kalau tinggal dekat chatbox takut tak terperasan.

Pergi dulu yer, sebab langit nampak macam mendung, nanti kain di jemuran tak sempat naik diangkat kan. 

PESANAN CUTI-CUTI:
1) Jaga diri, jaga iman Insya Allah semuanya selamat.
2) Sayangi orang tersayang. (Iklan berhati-hati dijalan raya)
3) Bangun tidur awal yer, jangan culas-culas, nanti rezeki lambat masuk. (Siapa yang rugi?)
4) Buat adik-adik yang masih bersekolah, kerja rumah tu, jangan dibuat perkasam ye, cuti tinggal 1 minggu je lagi.
5) Buat geng-geng Cik B (18 Tahun sahaja) ^_^, yang bakal jejak kaki di IPTA/IPTS/POLI/FORM 6, mohon jaga semuanya ya, yang penting solat jangan tinggal, Al-Quran jangan lupa. Baca dan amal. Jangan sampai culture shock. Kita tetap perlu jadi diri kita. Moga kalian sentiasa berada dalam rahmat dan lindungan Allah.
6) Buat Ain (nantiku tag kembali namamu) yang dalam perjalanan ke KUIM, yang akan mendaftar esok, mohon jangan lupa saya ini!! Insya Allah ukhuwwah yang kita bina ini takkan pernah putus. Cuti sem nanti kita outing lagi yer, KEROPOK & COOLBLOG APPLE + KIWI itu yang kita akan cari dulu. ^_^ UHIBBUKKI FILLAH ABADAN ABADAN. FI HIFZILLAH 
7) Buat Fer (akanku tag namamu kembali) yang sentiasa ku rindui, minggu depan kamu akan jadi pelajar UIA GOMBAK, meninggalkan daku. :'( Takpe-takpe, duduk disana elok-elok, jaga diri, jaga iman, tak mo kawan dengan orang yang bukan-bukan naa. ^_^ Setiap malam, must say GOOD NIGHT to me. Line internet ada kat sana, kalau rindu cuma wassak dan wechat saya. Ikatan ukhuwwah yang kita bina ini Insya Allah tak kan pernah putus. Vector kita bertiga itu akan jadi cover laptopku, UHIBBUKKI FILLAH ABADAN ABADAN. ^_^ Mohon jangan lupa saya juga. FI HIFZILLAH
8) Buat sahabat-sahabat/akak-akak/abang-abang/adik-adik blogger sekalian, mohon maaf andai diri ini pernah berkasar, jaga diri masing-masing, jaga iman masing-masing, FI HIFZILLAH. TERIMA KASIH UNTUK SEMUANYA.

MOHON MAAF KALAU ADA RALAT PADA EJAAN SAYA. ^_^ TAK SEMPAT NAK BACA BALIK. [PUBLISH]

1 comment:

  1. Jom join GA? :D

    http://cik-rainbow.blogspot.com/2013/06/1st-mini-giveaway-by-nina.html

    ReplyDelete