DOODLE: First Try Test!!

Assalamualaikum dan Salam Maghrib!!

Dah solat?? Mana-mana yang belum tu, pi cepat!! Kang Incik B *pang* kan!!
Hahahaha.
Ok, stop it.
Hari ni Incik B nak show off my DOODLE. First time try buat ni. Korang rasa, lawak tak erk?? Ke lukis orrang jadi kucing, sekurang-kurangnya ada rupa kucing. Atau tak ada rupa benda langsung.
Ishk-ishk-ishk... Sedih la korang buat Incik B macam ni. First try kot. Tak belajar dengan tok guru pun, cuma belajar dengan Incik Google dan blogger-blogger yang the best, yang kongsi cara-cara nak men'DOODLE' ni. Incik B cuma guna aplikasi PAINT (WAJIB DARI WINDOW 7). 

Ni antara blogger-blogger yang jadi rujukan Incik B:

-SHOW OFF DOODLE-

**MULUT SAYA SENGET!!**

*TANG MULUT MEMANG TAK LEH BLAH**

**SPESIS-SPESIS MULUT LUAS**

**NI NAMANYA KAK TON. CANTIK TAK KAK TON??**
So, pengomen-pengomen Incik B, amacam?? Jadi tak? Boleh buka kedai la aku. (muahahahhaha)

Saya budak baru belajar,
Baru belajar membuat doodle,
Kalau salah tolonglah ajar,
Nanti saya belanja le.. :p

11 comments:

  1. wahhh...ok la tuu untuk permulaan...klau cik siti yg buat ni, mmg tak dak rupa langsung la....hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi.. nk guna PS mmg x pandai.. -_-

      Delete
  2. alaaa...comel kak ton
    mesti lepas minum beauty humaira
    kiut doodle di atas...practice lagi...
    nnti leh bisnes doodle

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq akak.. skrang x tergerak nk practice 2 buat doodle ni.. hihi.

      Delete
  3. jom singgah sini http://mizzniya.blogspot.com/2013/04/nak-saya-klik-iklan-awak-lagi-tak.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. blh tuntut cursor nama kt sini http://mizzniya.blogspot.com/2013/04/free-gift-cursor-nama.html

      Delete