SEGMEN: Featured Me on Bubbly?


Bloggies... may I catch your attention? ^_^... Segmen ni inspired by Kak Mia Liana sebab... saya gunakan coding HTML sahaja untuk uols join...macam Kak Mia buat... supaya mudah dan senang dan cepat... 

Segmen: Featured Me on Bubbly? adalah 1 segmen di mana ianya merupakan 1 lagi segmen untuk semua blogger blogwalking, follow dan berkenalan sesama kita... Bukan untuk saya sahaja...tapi untuk semua juga... Get to know each other giteww... Jujur ek? Dah join kena blogwalking ke blog peserta2 lain... Hopefully, dapatlah support dan sambutan dari uols... 

Segmen ini bermula dari 5.00 petang 16 Mac 2013 sehingga 5.00 petang 23 Mac 2013. 

Syarat2?
  1. Follow blog Farah's Bubblynotes, Add to Circle Google +Farah Waheda Wahid.
  2. Buat entri bertajuk Segmen: Featured Me on Bubbly?
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste-kan ke dalam ruangan HTML dan publish. Untuk copy sila highlight semua coding, tekan Ctrl + C serentak dan paste ke ruangan HTML anda yer? 
  4. Tinggalkan URL uols dalam kotak komen di bawah. 
Pemilihan Pemenang Segmen:
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang akan menjadi Featured Blogger di Bubblynotes di dalam entri yang akan di-up-kan pada hari Isnin dan Jumaat setiap minggu. 
Jom join? ^_^... I wanna get to know uols better... 

24 comments:

  1. terima kasih yer sudi join...nanti jangan lupa semak senarai peserta dan blogwalking yer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ puan tanah...
      blog walking baru berjalan 1/4 kerat.. :))

      Delete
  2. SAYA DATANG ZIARAH DARI SEGMEN YANG SAMA DAN TERINGIN NAK MENGUCAPKAN SELAMAT MAJU JAYA DALAM BERSEGMEN ^_^v

    ReplyDelete
  3. saya pun join segmen ni. hewhew :D

    ReplyDelete
  4. Salam singgah dari segmen yang sama :)

    http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq sebab sudi singgah, selamat bersegmen ya! :D

      Delete
  5. singgah blogwalking dari segmen sama...:)
    http://www.timizero.my/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ sudi singgah.. selamat bersegmen jugak!

      Delete
  6. goodluck! :)

    #aah ss guna p1. line dia ok sangat. laju. cuma masalah pencuri wifi je. belum cukup bulan dah habis quota. sabar ja..

    ReplyDelete
  7. http://wanisuryanie.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    anis bw and follow kat cni :)

    ReplyDelete
  8. gud luck...!
    err...Za tersesat disini...jom anta Za pulang ke http://meetmissza.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom2.. sy dh hntar za pulang!! :))

      Delete
  9. assalamualaikum/salam sejahtera..
    saya datang berkunjung dari segmen yang sama.. ^_^
    kalau sudi singgah la sini ye.. salam kenalan kembali..

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    tersedia follow ~

    ReplyDelete
  10. salam ..
    dari segmen yang sama...done follow..
    jom singgah blog sini plak

    elfekluz1921@gmail.com

    ReplyDelete
  11. dari segmen yg sama, done follow. jemput singgah ke blog.
    http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  12. salam.. mia singgah dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq kak Mia! Sy dh follow blog akak! :))

      Delete